Recerques (SEO)

Troben la teva web?

Diuen que el millor lloc per amagar un cos és a la segona pàgina de Google. 🙂

Deixant de banda l’humor negre, atès que la major part del trànsit prové dels motors de recerca, és essencial assegurar-se de ser allà dalt.

curva de gráfico ascendente

Optimitzar les recerques?

Els visitants que fan recerques a través dels motors de recerca busquen activament negocis com el seu o busquen una solució a un problema immediat.

Aquests visitants són els més propensos a esdevenir nous o futurs clients, per tant és essencial optimitzar el contingut de la seva p’agina web perquè aparegui en certes recerques de paraules clau.

lente de aumento de mano

Que Fem?

Garantim augmentar la classificació local per paraules clau rellevants mitjançant d’una combinació d’estratègia central i optimització de tots els factors de classificació del motor de recerca.

Comencem amb una investigació exhaustiva de paraules clau per determinar què volen trobar els usuaris que siguin rellevants per al seu negoci. Usant aquesta informació, optimitzem tots els aspectes de la seva presència en línia des del contingut de la seva web, xarxes socials i més.

Monitoritzem i ajustem la seva campanya de SEO mensualment per assegurar-nos que vegi millores significatives a les classificacions de recerca riques en paraules clau. Si teniu els recursos i només necessiteu una mica d’assessorament, és possible que vulgueu considerar els nostres serveis de consultoria.

Especialistes en SEO Local

L’optimització de motors de recerca local és l’art d’optimitzar una  web per classificar les paraules clau que s’inclouen en una ubicació geogràfica.

El trànsit de recerca local és molt valuós i per tant si opera un negoci que té una adreça específica pot obtenir resultats fantàstics. Sovint, calen menys recursos i temps per classificar aquestes paraules clau

Combinem una auditoria de les seves circumstàncies existents amb una investigació profunda de paraules clau per optimitzar completament tots els factors de classificació per tal daugmentar la seva classificació per a frases d’alt trànsit. Això augmenta ràpidament el trànsit a la vostra web, així com les seves conversions.

Invertir en una estratègia de SEO local ara pot estalviar temps i diners en el futur. Una sola campanya pot generar millors resultats i és molt més econòmica i sostenible que invertir en publicitat de pagament per clic.

La clau de l’èxit es basa en una estratègia personalitzada composta pel següent:

R
Optimitzar la seva pàgina web existent
R
Gestió de la reputació online
R
Construcció d'enllaços locals i específics de nínxol
R
Creació de contingut i estratègia
R
Optimització de la vostra presència online

¿Preguntes?

Poseu-vos en contacte avui sense compromís

Condicions d'ús