Manteniment WEB

Una página web d’éxit no atura la seva evolució.

Una manera segura de no amortitzar la pàgina web és llançar-la o posar-la en línia i oblidar-se’n. Hi ha una sèrie d’àrees que s’han de revisar regularment per assegurar-se que el vostre lloc web estigui aconseguint el seu potencial i romangui sobretot segur, protegit i ràpid.

Afortunadament, oferim manteniment simple i a mida d’atenció sobre la seva pàgina web per cuidar-la per vostè, perquè pugui concentrar-se en administrar el seu negoci.

.

paquete de mantenimiento

Ens centrem en allò realment interessant, ho potenciem, li donem un valor afegit i creem un reflex més atractiu per al client. Pensi en la seva nova p’agina web com el seu aparador virtual. Treballem àrduament perquè els clients creuin la porta i després ens assegurem que es quedin.

Despreocupeu-vos, la seva web estarà en  en bones mans!

Que està inclòs?

Modificacions il·limitades

Les necessitats del seu negoci inevitablement canvien amb el temps i per tant el vostre lloc web ha de reflectir aquests canvis. Potser està promocionant un descompte promocional o un esdeveniment?
Estarem aquí per actualitzar el contingut en resposta als desenvolupaments i canvis que pateixi el seu negoci i estarem disponibles per fer-ho quan ens necessiti.

Monitorització de seguretat diari

Supervisarem la seguretat de la seva web cada dia. Sabrem si algú està tractant d’obtenir accés a la seva pàgina web o si s’han fet canvis als fitxers.
D’aquesta manera podrem respondre ràpidament per evitar qualsevol problema i mantenir el vostre lloc web segur.

Actualitzacions mensuals manuals

Com a part del nostre paquet d’atenció, iniciarem sessió al vostre lloc web cada mes per garantir que tot el vostre software estigui actualitzat.
Això és important ja que les persones poden utilitzar complements i fitxers desactualitzats per obtenir accés al seu lloc web. Ho mantindrem fora de perill i segur!

Còpies de seguretat (núvol)

Si passa el pitjor i el vostre lloc web es trenca o es torna inaccessible, podrem reinstal·lar-lo ràpidament.
Afortunadament, haurem realitzat una còpia de seguretat del vostre lloc web, la base de dades i tots els altres arxius cada setmana en una ubicació segura fora del lloc. Això significa que el vostre lloc web tornarà a estar en línia ràpidament.

Suport i solució de problemes

És reconfortant saber que algú li dóna suport i hi serem si té algun problema o pregunta.
Podem treballar amb el vostre proveïdor d’allotjament existent si teniu algun problema amb el servidor i per a tota la resta, només estarem a una trucada de distància.

Informe analític mensual detallat

Alguna vegada li va interessar saber qui i quantes persones visiten la seva pàgina web cada dia, setmana o mes?
En integrar anàlisi a la vostra pàgina web podrem enviar-vos un informe personalitzat cada mes per informar-vos com està funcionant el vostre web i quines àrees es poden millorar.

Sobretot, el nostre objectiu és mantenir la web ràpida, en línia les 24h. del dia, els 7 dies de la setmana. Sense molèsties ni estrès.

una quota mensual

Paquet complet de manteniment del Web

Inclou modificacions il-limitades, monitorització de seguretat diaria, actualitzacions de software manuals mensuals, suport, anàlisi mensuals i còpies de seguretat fora del lloc.

Des de

39€

per mes (pagament semestral)IVA inc.

¿Preguntes?

Poseu-vos en contacte avui sense compromís

Condicions d'ús