Avui parlem de com localitzar el mòbil del teu fill o de control parental, un cop més, ja ho vam fer en anteriors articles, on us mostràvem aplicacions per controlar l’ús del mòbil per part dels menors o en aplicacions que registraven i analitzaven l’ús del Pc per part de la muchachada de la casa.

En aquesta ocasió parlem del control parental des d’un altre espectre, el de la localització del menor que porta un mòbil.

Cal recalcar que no sóc pare, però s’entén empatitzant una mica la sensació de no saber on està el nostre fill / a. Dit això, tota bona mare o bon pare que es preocupi pel seu fill / a ha passat hores d’intranquil·litat, pensant on estarà, si hi haurà arribat al seu destí, si no va ser on ens va dir, si ja no són hores de tornar a casa o simplement si ens menteix.

Cal ressenyar que aquests programes per localitzar el mòbil amb el control de posició del telèfon també són els més buscats per la gent celosilla, i les preguntes que es pot un formular llavors són, si la meva parella és a la feina, si es va prendre un dia lliure per a assumptes “personals” o si després de mitja hora del típic penja tu, no, penja tu, està de farra. Cal advertir que en aquest cas és una intromissió en la intimitat que podria ser punible.

Sent menys malpensat ens centrarem en el títol d’aquest article, localitzar el mòbil i on està el meu fill.

El que presentem avui és una aplicació que permet localitzar el mòbil o bé localitzar al portador d’aquest si ha estat sostret amb el que fins i tot en aquest cas seria bo per localitzar el lladre.

El que aquesta aplicació fa és localitzar per via GPS la posició exacta de telèfon, amb marges d’error de metres en el millor dels casos.

Per tant et mostrem una aplicació entre diverses que pots trobar a les botigues d’aplicacions tant d’Android com Iphone.

En el cas de l’Iphone és molt senzill, hi ha una aplicació interna que ha de ser activada prèviament des dels paràmetres del mòbil anomenada Cercar iphone, un cop el mòbil ja es podrà rastrejat, cal dirigir-se a la web que permet localitzar la posició del mòbil www.icloud.com. Aquest web, compta amb una sèries d’ajustos del telèfon com es pot apreciar en la imatge inferior. Òbviament per poder realitzar aquest rastreig és necessari conèixer l’email del compte del iphone i la contrasenya de itunes.

Localizar el móvil con icloud

En prémer sobre la icona de cercar, mostrarà un mapa amb la posició del mòbil en temps real, cal ressenyar que si el mòbil està apagat o bé no disposa de connexió de dades no serà possible, ni en aquest cas ni amb el sistema Android.

En el cas d’Android, us comentem 2 opcions per localitzar el mòbil. Es requereix una configuració una mica semblant, en primer lloc ha d’estar actiu l’administrador de dispositius en el propi mòbil. Després d’això i de la mateixa manera que amb el sistema de l’Iphone cal seguir els següent passos

 

A través del lloc web de l’Administrador de dispositius Android
  1. Inicia sessió amb el compte el Google a la pàgina android.com/devicemanager.
  2. Si tens diversos dispositius, fes clic a la fletxa que apareix al costat del nom d’un dispositiu per seleccionar-lo.
  3. L’Administrador de dispositius Android mostrarà la ubicació aproximada del dispositiu seleccionat.
Així de fàcil i de senzill, però si el que es necessita és un control més a mà i no recórrer a un ordinador per saber on es troba l’altre terminal, hi ha aplicacions de tercers que permeten mostrar la ubicació de la mateixa manera en un terminal mòbil .

Una de les més conegudes és XFI lit, s’instal·la al telèfon rastrejador s’introdueix el compte i la contrasenya del telefono a rastrejar i llest.
Localizar el móvil

Et deixem l’enllaç de descàrrega aquí sota, si necessites més informació o tens alguna pregunta no dubtis a fer servir l’àrea de comentaris o el nostre formulari de contacte.

descargar de google play