Si t’agrada el cinema de suspens i de terror tindràs a la retina i en un espai reservat de la teva filmografia preferida a la pel·lícula El Resplandor (The Shining). Una autèntica obra mestra protagonitzada per Jack Nicholson i Shelley Duvall que transcorria en un hotel de muntanya on els dos protagonistes al costat del seu fill es reclouen durant la temporada d’hivern mentre l’hotel roman tancat per donar curs a la faceta d’escriptor del protagonista al mateix temps que té cura de les instal·lacions de l’hotel. També donava via lliure a altres qüestions però si no l’has vist no te la anem a desvetllar.

És sens dubte d’aquestes pel·lícules que es poden veure en innombrables ocasions sense que per això et deixi indiferent o deixi de sorprendre’t.

 

Jack Nicholson en el Resplandor

Amb l’aparició de la tecnologia de Google 360º els negocis poden obrir les portes de bat a bat perquè la càmera de google registri tots i cadascun dels seus racons. Ja no només es tracta de Google Street View on es pot passejar virtualment pels carrers de mig món, ara amb aquesta nova tecnologia pots entrar en comerços, bars, restaurants, etc, etc.

Estant en Halloween i en dates de culte a l’horror i la por se’ns ve al cap l’Hotel Stanley, aquest hotel que va albergar la majoria de seqüències de la pel·lícula el resplendor i que ara permet que puguis visitar-lo en persona (de nou obert) o bé virtualment, entrant fins a les habitacions.

De fet l’hotel compta amb diversos tours a un preu d’uns 15-20 euros per persona, i que, amb una durada de 90 minuts cadascun, va explicant els sinistres racons i secrets de la filmació, i com no, mostrant algunes de les habitacions més encantades que no encantadores.

 

Pasilllo del Hotel Stanley Colorado

És per això que fent ús de les noves tecnologies, ens hem fet una passejada per allà a veure que tal estava l’hotel per si algun dia cal anar amb Wendy.

Així doncs, per a aquest Halloween 2015, que per cert ho celebren amb el lema 3 nits de por, tens dues opcions, agafar un avió i plantar-te a Estes Park a Colorado i llogar una habitació amb vistes al laberint d’arbustos per uns 200 € la habitació doble, per nit la més barata, o bé, donar-te una volteta virtual gràcies a Google.

Et deixo a la recepció de l’hotel i ja si això tu mateix vas mirant ….