DISSENY WEB

a Barberà del Vallès

 Solucions en disseny de pàgines web i botigues en línia al vostre abast.

¿Per què triar-nos pel seu disseny web i projecte digital?

Creiem en la nostra professionalitat i en els serveis que oferim, per això tenim molts clients satisfets a Barberà del Vallès, a Sabadell i arreu el Vallès

La seva experiència

Ens preocupa profundament oferir la millor experiència possible als nostres clients. Estarem allà quan ens necessiti i us mantindrem informat en cada pas del projecte. Els terminis són importants per a nosaltres i arribar tard o no complir-los ens fa sentir tan molestos com frustrats.

El cost

Treballar com a Freelance autònom significa que podem adaptar-nos a pressupostos més econòmics ja que a diferència d’altres agències o companyies més grans de disseny, no tenim oficines costoses o una infraestructura que s’a d’amortitzar per acabar tenint un impacte directe en la facturació del client.

La nostra experiència

Hem creat moltíssimes webs fins ara. És probable que ja n’hem creades moltes com la que necessita i que també haguem resolt qualsevol dels seus problemes actuals o futurs. Estem força segurs que no hi ha res que ens pugui presentar, per complex que sigui, que no hàgim vist abans.

La qualitat

Ens sentim compromesos amb l’aportació extra de qualitat a cada projecte web que assumim des del minut 1. Si trobem alguna cosa en què no estem en la millor posició per ajudar-lo us ho direm des del principi amb total franquesa. La seva satisfacció final amb el treball lliurat és la nostra obsessió.

Aportem a LA SEVA IDEA els nostres MÉS DE 15 ANYS D’EXPERIÈNCIA, oferint solucions compromeses amb la qualitat, l’optimització del projecte fins assolir la seva SATISFACCIÓ.

Ens enfoquem en vostè

Una bona planificació és vital. El nostre viatge comença amb una consulta exhaustiva. El nostre èxit es basa a conèixer-lo a vostè i les seves aspiracions o metes perquè puguem ajudar-lo a fer-les realitat. Si ja teniu un lloc web, esbrinarem què funciona i què no. Si no obté bons resultats en els resultats dels motors de recerca farem una auditoria completa i una extensa investigació de paraules clau. No importa el projecte, sempre fem aquest esforç addicional en consultoria, investigació i planificació.

Disseny transformador

Un gran disseny fusiona alló que és convencional amb la creativitat i funciona per atraure el seu usuari objectiu. Sabem que el producte final ha d’involucrar i adoptar-ne perfectament la marca, ha de ser intuïtiu de fer servir i visualment atractiu. Brindem resultats excel·lents per a cada tipus de contingut, ja sigui disseny de pàgines web, impressió o contingut de xarxes socials. Tingueu la seguretat que posem tots els nostres sentits perquè el producte final no només es vegi bonic sinó que també actuï com una poderosa eina de màrqueting.

Captivar als seus futurs usuaris/clients

Seria una pena que ningú pogués veure i apreciar la seva nova web. Tampoc no seria bo per al negoci. Tan aviat com la seva nova web arrenca comença l’hora d’atreure tants visitants com sigui possible. Ens encanta veure fluxos constants de persones compromeses que segueixen la seva “crida a l’acció”. Vam aconseguir això amb una combinació personalitzada d’optimització de motors de recerca (SEO), gestió de xarxes socials i màrqueting de contingut. Gaudeix del viatge.

Evolucionem junts

Segons va creixent, la seva estratègia digital i les seves necessitats comercials evolucionen. Haureu d’adaptar les vostres campanyes per obtenir la major quantitat de beneficis de la vostra inversió. Estarem allà per guiar-vos, administrant les seves activitats digitals a cada pas del camí. No oblideu que la vostra pàgina web també necessita cura i atenció. Mantingueu el vostre lloc actualitzat, segur i ràpid , estem per oferir-li un manteniment de la seva web sòlid i ajustable.