Disseny WEB

Necessita una WEB.

Nosaltres dissenyem

pàgines Web.

Necessita un lloc web intuïtiu que capti l’atenció i potenciï la seva marca. Obtenir aquesta combinació perfecta de convencionalisme i creativitat augmenta els clients potencials i és part integral del creixement del seu negoci…

Ens centrem en allò realment interessant, ho potenciem, li donem un valor afegit i creem un reflex més atractiu per al client.

Penseu en el vostre lloc web com el vostre aparador virtual. Treballem àrduament perquè els clients creuin la porta i després ens assegurem que es quedin..

estantería de botellas
compatibilidad con dispositivos

Llocs Web compatibles amb dispositius mòbils.

Més de la meitat del trànsit d’internet ara es realitza fent servir una tauleta o telèfon mòbil i, per tant, no importa com de petita sigui la pantalla, el seu lloc web ha de seguir veient-se perfectament.

Dissenyem les pàgines amb aquesta capacitat de resposta des del principi per assegurar-nos que està convertint els visitants en clients des de tots els dispositius possibles.

Depenent de la seva indústria o sector, prendrem un primer enfocament d’escriptori o mòbil, tot amb l’objectiu de crear aquesta primera impressió perfecta per posar-hi el dit al forat.

La seva web és bonica, però,

està rebent visites?

Una pàgina web que ningú no veu és esteril. Les visites a través dels motors de cerca com Google o Bing tenen més probabilitats de generar vendes, per la qual cosa optimitzem cadascuna de les pàgines de la web per tenir la millor oportunitat de classificació. Fem això trobant les paraules clau més rellevants per al seu negoci, les que generen trànsit i construïm el contingut al seu voltant.

Després de la posada en línia de la seva web, també podem ajudar-lo a augmentar la seva classificació optimitzant tota la resta.

pantalla con una web

Enfocats a la conversió

Quan els visitants arriben a la seva pàgina web, el pas final és convertir-los en clients. Guiar els visitants perquè segueixin la teva “trucada a l’acció” és el que realment importa.

A més de mantenir un disseny net, modern i personalitzat a cada projecte, construïm el seu lloc web al voltant del seu “ganxo” específic per maximitzar la generació de clients o vendes potencials. No es passa per alt cap text escrit, imatge o element de la pàgina web.

¿Preguntes?

Poseu-vos en contacte avui sense compromís

Condicions d'ús