Còpies de seguretat

imagen de salvavidas
Preferim la politica de la informació a la de la por.

La seguretat de la seva informació es la prioritat.

Fem servir assegurances de la llar, d’automòbils i molts altres perquè prioritzem alló que és important, ho valorem i ho protegim contra imprevistos.

Es por tant vusté qui decideix valorar com d’important és la informació que contenen els ordinadors de la seva empresa o el seu portàtil personal i si el que contenen posseeix el valor suficient com per mantenir aquesta informació fora de perill.

.

Vostè té la resposta. Nosaltres un sistema de seguretat excepcional.

El sistema de còpies de seguretat protegirà les vostres dades, de danys irreparables, com trencament del disc dur o fallada en el seu funcionament, robatori, infecció per xifrat ransomware, virus i malware entre d’altres.

Realitzem còpies xifrades mitjançant algoritme de grau militar al nostre servidor privat al núvol, la informació surt xifrada des del vostre ordinador i arriba xifrada. Ningú pot veure per tant que conté la seva informació mantenint no només la seva seguretat sinó també la seva privadesa.

R
Còpia de segurietat 24/365 xifrada
R
Còpia fitxers bloquejats o oberts
R
Còpia de seguretat ràpida, sincronització intel·ligent i còpies de seguretat incrementals
R
Correus electrònics emmagatzemats en un servidor POP3/IMAP4/Exchange
R
Control de versions amb còpia delta. Conserva versions de còpia de seguretat anteriors
R
Detecció de fallida automàtica de disc (S.M.A.R.T.)
R
Detecció de Ransomware
R
Còpia programada segons necessitat
R
No interfereix en la feina. Absolutament independent sense necessitat d'atenció per part de l'usuari.

Hola tranquil·litat!

Còpies silencioses y efectives

El seu sistema funcionarà “sense molestar”, una vegada configurat el sistema de còpia per part nostra i després d’indicar-nos quina informació s’ha de posar fora de perill, el programa començarà la seva missió. No interactuarà amb vostè, no us preguntarà què fer i com fer-ho, simplement farà la seva feina diàriament i us informarà mitjançant un SMS o un email que ha acabat la seva feina i como li ha anat la jornada de còpies.

Z

Monitoritzem el seu funcionament

En tot moment tindrem control monitoritzat de com les còpies estan sent realitzades. En cas de sorgir alguna incidència ho sabrem immediatament. Us informarem a l’instant de perquè s’ha produït l’incident i quina és la causa. Tot seguit ens posarem a treballar per normalitzar la feina d’aquestes còpies de seguretat. Des del primer dia no oblidarà que la seva informació està ben assegurada.

Arreglar el desastre

Si per desgràcia la seva informació patís un contratemps irremeiable (dels d’emportar-se les mans al cap), ens posarem des del primer segon a solucionar-ho. La informació de la còpia de seguretat podrà ser desxifrada i restaurada en minuts.
Les vostres dades tornaran a estar disponibles per seguir com si mai res no hagués passat. Fàcil, oi?

¿Preguntes?

Poseu-vos en contacte avui sense compromís

Condicions d'ús