Botiga Online

Posem a la seva disposició un sistema de comerç electrònic. Segur i 100% fiable ja que fa servir sistemes d’encriptació per a transaccions segures (SSL). La implementació del sistema de comerç electrònic es basa en la coneguda plataforma PRESTASHOP (veure demo) i permet realitzar pagaments amb targeta de crèdit a través de la passarel·la de pagament TPV de Servired.

Aquesta plataforma de botiga en línia li permet realitzar catàlegs de tots els seus productes, gestionant vostè mateix, fer ofertes dins del mateix web, eliminar articles i controlar el seu estoc d’una manera automàtica. A més el propi sistema s’encarrega d’enviar als seus clients e-mails personalitzats de benvinguda i / o confirmació de comanda així com de realitzar el seguiment automàtic des de l’enviament fins a la recepció de la seva comanda o de qualsevol incidència que pugui presentar-se. És extremadament fàcil de gestionar i no es requereixen grans coneixements. En el cas de sol·licitar un disseny que inclogués aquesta opció per a la seva web, en el preu final s’inclouen 3 hores de curset a les seves instal·lacions per presentar-los el maneig d’aquesta poderosa eina.

Imagen de tienda onlineEntre les opcions de pagament (totes elles configurables), es poden incloure, el pagament per transferència bancària, on vostè rebrà l’avís automàtic de l’ingrés, així com l’enviament contra reemborsament. Tots els servei de lliurament (MRW, UPS, SEUR, CORREUS, etc …) estan incorporats, de manera que el programa estableix automàticament eel servei de missatgeria més adequat en funció del pes i la destinació de l’enviament.

Aquesta plataforma de botiga en línia inclou una potent eina de creació d’estadístiques internes del seu web, que resulta especialment útil per determinar des que regió rep més comandes, o quals d’entre tots els seus articles, són els més atractius per a aquests potencials clients. A més aquesta eina li ofereix tot un seguit d’estadístiques sobre l’origen de les visites a la seva nova web, ciutat, província o país d’orígen, i les pàgines més visitades entre altres funcionalitats.

Doni un impuls a les seves vendes amb la incorporació de les noves plataformes e-commerce a la seva web.